Wij

Belangenvereniging Spoorzone Connect is in 1999 opgericht als belangenvereniging Spoorzone. Sindsdien heeft het gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

De Spoorzone groeit en is volop in ontwikkeling. We informeren je op verschillende manieren, uiteraard direct via mail of indirect via social media. Voor leden zijn er bijeenkomsten waarin de leden elkaar actief ondersteunen

Kernwaarden

 1. Delen
  Informatie uitwisseling tussen bedrijven/organisaties en de gemeente. Daarnaast het delen van kennis tijdens thema-bijeenkomsten,
 2. Ontmoeten
  Momenten waarbij samenkomen en ontmoeten centraal staat. Gezelligheid en zorg voor elkaar is voor ons vanzelfsprekend. We noemen dit het ‘ken je buren’-concept waarbij we elkaar op een gezellige wijze leren kennen,
 3. Helpen
  Gebruik je omgeving als vraagbaak; ‘alleen ben je sneller maar samen kom je verder’.
  Efficiënt samenkomen in een comfortabele setting waarbij je kunt optrekken met gelijkgestemden.

Informatie-stromen

Informatie krijgen

Spoorzone Connect heeft nauwe contacten met de Gemeente ’s-Hertogenbosch en met VNO-NCW.

Een economisch beleidsmedewerker van de gemeente ’s-Hertogenbosch sluit standaard aan bij onze bestuursvergaderingen. Daardoor zijn de lijntjes met de gemeente kort. Nieuwe ontwikkelingen horen wij uit de eerste hand en kunnen wij direct doorspelen naar onze leden.

Spoorzone Connect is vertegenwoordigd bij de bijeenkomsten van VNO-NCW in de regio. Wij zijn als eerste op de hoogte van de doelen en onderwerpen waarvoor VNO-NCW zich sterk maakt in onze regio. En hebben daar zelf ook invloed op.

Informatie geven

Alle relevante informatie vanuit de gemeente, vanuit VNO-NCW en van de leden onderling wordt in een vroeg stadium gedeeld. Zodat je als lid nog invloed kunt uitoefenen op het uiteindelijke resultaat.

Informatie ophalen

Wij willen graag weten wat er leeft onder onze leden. Deze informatie geven we door aan de gemeente en aan VNO-NCW. Dit kunnen ook onderwerpen zijn die we zelf onder de aandacht brengen.

Spoorzone Connect
DELEN
ONTMOETEN
HELPEN